Thuis in de uitvaart

Ons bedrijf en onze medewerkers hebben een ruime ervaring in de uitvaart. Inez Zeldenrust en Bert van Dijken zijn ruim twintig jaar werkzaam in de uitvaartzorg. Juist door deze achtergrond weten Inez en Bert wat een overlijden teweeg kan brengen, hoe belangrijk het is dat er geluisterd wordt en hoe het juiste advies de nabestaanden kan helpen in een enerverende periode van het leven.

Natuursteenbedrijf Het Noorden is een bedrijf dat kwaliteit en service wil bieden bij het vormgeven, leveren en plaatsen van grafstenen door middel van een passend en persoonlijk advies. Daarbij willen wij uw wensen en ideeën realiseren door ons in te leven en te begrijpen wat u voor ogen hebt. Alles is mogelijk. Wij willen u helpen een passend en duurzaam monument te vinden dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Wij zijn pas tevreden als ú het bent.

Wilt u meer weten? Lees hier meer over grafstenen, urnstenen en accessoires.

Verdere achtergrond

Inez Zeldenrust verzorgde uitvaarten in Groningen en omstreken voor verschillende uitvaartbedrijven. Daarnaast heeft Inez ervaring opgedaan als crematoriummedewerkster en als laatste verzorger van overledenen. Sinds 1 januari 2012 heeft zij een eigen uitvaartbedrijf met Bert van Dijken. Inez is medeoprichter van Natuursteenbedrijf Het Noorden.

Bert van Dijken heeft, na aanvankelijk gewerkt te hebben als chauffeur en laatste verzorger van overledenen, een eigen uitvaartbedrijf sinds 1 juli 2004. Sinds 1 januari 2012 heeft hij het uitvaartbedrijf samen met Inez Zeldenrust. Bert is medeoprichter van Natuursteenbedrijf Het Noorden.

Jan Hilboezen heeft na een carrière van 30 jaar in de financiële sector het roer helemaal omgegooid. Met zijn ruime ervaring in adviseren en zijn interesse in ontwerpen, bleek een rol in het natuursteenbedrijf hem op het lijf geschreven. Per 1 januari 2019 is Jan als vennoot toegetreden in Natuursteenbedrijf Het Noorden en houdt hij zich bezig met het ontwerpen, de inkoop en de verkoop.

Wij staan garant voor:

 • 15 jaar garantie

  Zowel op het materiaal als op verzakking.

 • Persoonlijk advies

  Een grafmonument is maatwerk.
  Wij helpen u bij het vormgeven van uw ideeën.

 • Kwaliteit en service

  Een grafmonument is duurzaam.
  Wij staan voor onze kwaliteit en service
  en zijn pas tevreden als ú het bent.

Graag maken wij met u kennis om in een persoonlijke gesprek na te gaan wat wij, met onze specifieke achtergrond en ervaring, voor u kunnen betekenen.

Neem contact op