1 Stap voor stap

Als eerste stap gaan wij na wat uw wensen zijn. Alles is mogelijk. Hierbij kunnen wij u adviseren en suggesties aan de hand doen die wij met afbeeldingen kunnen illustreren. Desgewenst gaan wij met u naar een begraafplaats waar u kunt zien hoe anderen hun ideeën hebben vormgegeven.

 Offerte

Aan de hand van uw wensen maken wij vervolgens een offerte met daarin een duidelijke werktekening van uw grafsteen (inclusief opschrift op schaal), voorzien van uitgebreide specificatie  en een kostenoverzicht. Dit is geheel vrijblijvend. Het opschrift kan ook in een later stadium worden aangeleverd.

Voorbeeld offerte

 

 Opdracht geven

Als u tevreden bent over de offerte dan kunt u ons opdracht geven de grafsteen te leveren en te plaatsen. De levertijd is gemiddeld drie maanden. Wij houden u tussentijds op de hoogte van de voortgang. Mocht het opschrift nog niet bekend zijn, dan kunt u deze periode gebruiken om hierover na te denken.

 Plaatsing

Nadat het opschrift op de grafsteen is aangebracht plaatsen wij uw grafmonument op een goed fundament. Na plaatsing wordt u meteen hierover op de hoogte gebracht. Tenslotte, nadat u het monument heeft goedgekeurd, verzenden wij de nota. Wij zijn pas tevreden als ú het bent.

Bekijk jouw favorieten